Победителят от първи сезон Рафи спечели втория лайв на „Като

...
Победителят от първи сезон Рафи спечели втория лайв на „Като
Коментари Харесай

Бритни Спиърс донесе победа на Рафи във втория лайв на Като две капки вода - slava.bg

Победителят от първи сезон Рафи завоюва втория лайв на „ Като две капки вода “ – сезон 9 All Stars. На сцената изпълнителят разкри, че горещата хореография на Бритни Спиърс е реализирана с денонощни тренировки вкъщи дружно с приятелката му. Журито беше единомислещо, че изпълнителят за следващ път е посочил своя огромен капацитет.
От джаза на 60-те Милица Гладнишка влезе в едно от паметните части на 90-те с песента No Limit на 2 Unlimited. Изпълнението й в компанията на Етиен Леви сложи мощен старт на втория лайв, който още веднъж сподели неограничените благоприятни условия на хумора, музиката и артистичната изява. Специални посетители в публиката бяха Елвира Георгиева, дует Ритон, Драгомир Драганов и Ваня Щерева. Малко по-късно Поли Генова получи поддръжката на дует Ритон за имитацията на двойния облик. „ Когато човек е надарен, той е надарен във всичко, което прави! “ беше високата оценка на Катя и Здравко, които респектираха и въодушевиха Поли Генова. С големи подплънки Къци се преобрази в Ицо Хазарта от рап парчето „ Гладен “, а сцената се трансформира в същинско пиршество. В облика на Дейвид Лий от Van Halen, Софи Маринова провокира усмивки и спорни оценки измежду журито. Певицата призна, че най-голямото й предпочитание е било да получи одобението точно от рок мастъра – Фънки. Образът на Шърли Беси за първи път получи свое място на сцената на шоуто, а за неговото достоверно показване се погрижи Фики.
Минути преди да излезе на сцената, Михаела Маринова показа, че въпреки обликът на Веселин Маринов да е доста отдалечен от нея, това, което ги сближава е позитивното лъчение. То се оказа и ключът към осъществяването й. „ Изключително привързан съм със фамилията на Елвира и лекар Георгиев – той промени живота ми! “, показа през сълзи разчувстваният AZIS, който влезе в ролята на сексапилната певица.
Следващият път AZIS ще влезе в облик от бандата New Kids On The Block, а Къци ще се срещне с нова провокация в лицето на Майли Сайръс. Поли Генова ще бъде DARA, а Милица – Гюрга Пинджурова. Бутонът изненада Софи Маринова с Нети, а Фики ще затанцува туист с Чъби Чeкър. На Михаела Маринова се падна триото на Ники Минаж, Ариана Гранде и Джеси Джей, а спечелилият за вечерта Рафи получи Еръл Браун от Hot Chocolate.
Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР