Победителката в осмия сезон на музикалното риалити "Гласът на България"

...
Победителката в осмия сезон на музикалното риалити "Гласът на България"
Коментари Харесай

Петя Панева - победителката в `Гласът на България` се омъжва

Победителката в осмия сезон на музикалното риалити "Гласът на България " Петя Панева се омъжва.

Женихът, на който 21-годишната варненка е избрала да пристане, е огромната ѝ обич - клавириста Митко. Новината певицата заяви, споделяйки ярки и жизнерадостни фотоси във Facebook профила си.



"Амиии сега…. ", е написала Петя към фото в обществената мрежа, на което театралничи с празненство очила с надпис Bride ( "Булка ").

На фрагмента чаровната българка театралничи със закачлива гримаса, елегантна бяла рокля, покривало и коса със спускащи се под раменете дълги къдрици.

На друга фотография хубавата Петя разкрива, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското празненство, а в текста към нея добавя, че "има дарове, които не се мерят материално ": "... те се пазят в сърцето за цялостен живот. Благодаря ви мамо и тате”, написа лъчезарната брюнетка.



От последвалите снимки научаваме, че моминското празненство е минало превъзходно, като бъдещата младоженка също е поднесла музикални поздрави към своите посетители.



Победителката в „ Гласът на България” е избрала живот на село пред София и родната си Варна. Адресът на младата надарена изпълнителка към този момент повече от година е в пловдивското село Болярци. Тя отпътува там дружно с обичания си мъж – Митко, и заживява с неговото семейство. Момичето сменя софийската Музикална академия с Пловдивския университет и твърди, че е безпределно щастливо.



Кога ще се състои самата брачна гала, следва да разберем.

В момента с цялостна пара тече подготовката за деветия сезон за “Гласът на България” по bTV. През миналата седмица се състояха кастингите в София и Пловдив. Ясни са към този момент и двама от бъдещите треньори - Любо Киров и DARA. Музикантите сядат за втора поредна година на алените столове.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР