Победителката от третия сезон на „Мастършеф” Божана Кацарова е не

...
Победителката от третия сезон на „Мастършеф” Божана Кацарова е не
Коментари Харесай

Божана от „Мастършеф” си падала по групов секс

Победителката от третия сезон на „ Мастършеф” Божана Кацарова е освен една от най-изобретателните и надарени млади готвачки у нас, само че и от най-разкрепостените. „ Таблоид “ написа, че червенокосата хала си пада по груповия секс и е толкоз неустоима в леглото, колкото са манджите й в чинията.
„ Божанка може да е специалистка по обичайната българска кухня, само че в интимния й живот няма нищо традиционно”, съобщи юноша от компанията на мастършефката, очевидец на многочислените й похождения. — „ Любимият й номер е да завлече двама-трима мъже вкупом в леглото. Сама се хвали, че един не е в положение да задоволи нагона й.”
Кацарова се „ отворила” на груповите осъществявания по време на дългогодишния си престой в Холандия. В безпределно демократичната Ниска земя Божана се отракала до екстравагантност и твърдяла, че е правила секс с мъже от всички континенти, без Антарктида. Но в случай че й попаднел по-сносен ескимос, нямало да му елементарни, шегувала се самата хитруша.
Колеги на симпатягата от телевизионната кухня „ 24 Китчън” настояват, че червенокосата дама към този момент е прекарала през леглото си половината механически личен състав, който се грижи за предаването й.
Освен, че била фенка на тройките и четворките, Божана имало и остро увлечение към фетишизма. Често се появявала в спалнята единствено по готварска престилка и точилка в ръка, а заниманията продължавали с часове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР