Победителката от „Фермата–Нов свят” Веселка Маринова влага парите си в

...
Победителката от „Фермата–Нов свят” Веселка Маринова влага парите си в
Коментари Харесай

Веселка от Фермата купува къща с наградата - slava.bg


Победителката от „ Фермата–Нов свят” Веселка Маринова влага парите си в къща. Тя ще похарчи част от сумата, която завоюва в играта за нов дом.

Многодетната майка споделя, че ще вложи част от огромната премия от 100 000 лева в къща. Така ще сбъдне фантазията си, дружно със брачна половинка си и децата си да живеят настрана, защото до момента делели общ дом с родителите й.

„ Сега ще мога да осъществя фантазията си. Още при влизането ми във „ Фермата” си бях намерила къща и бях решена да я купя, даже и да не печеля огромната премия. Това беше въпрос на време. Печеленето на огромната премия не беше толкоз определящо.

Когато желая нещо, сигурно го пъдя до край”, споделя Веселка, цитират от „ Телеграф”.

С останалите пари дамата е решила да започва личен бизнес. Тя обаче ще се съветва с хора, които имат опит в това отношение и знаят по какъв начин се прави.

Най-голямата й наслада си остават обаче децата. Именно те й липсваха най-вече във фермата. „ Никога не съм се разделяла с децата си. За мен те са най-важните в живота ми и тази разлъка с тях ми се отрази доста тежко. Може би поради това огромна част от времето плаках. Много постоянно съм гледала техни фотоси, доста ме мъчеше това, че нямаш телефон, нямаш връзка с външния свят, не знаеш дали са добре, дали са болнички, дали плачат за теб, да им чуеш гласа–липсваше ми всичко. Страшно доста ми липсваха”, споделя още тя.

За Веселка не е мъчно да бъде родител на три деца. Казва, че самата тя е част от огромно семейство и постоянно е желала такова. „ Доволна съм от това, което имам и съм щастлива”, безапелационна е огромната победителка.

Тя признава, че от „ Фермата” е научила доста, основала е трайни другарства и се е научила да има вяра в себе си. След успеха тя няма самообладание да прекара празниците с цялото семейство и да пътува с околните си, въпреки и за малко някъде.

Най-голямото й предпочитание си остава едно–здравето. „ Когато се събудя заран, аз си казвам–имам две ръце, два крайници, жива и здрава съм. Това е най-важното нещо за мен–спокойствието”, добавя тя.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР