Победителите в общинския кръг на Ученически игри`24“ получиха наградите си

...
Победителите в общинския кръг на Ученически игри`24“ получиха наградите си
Коментари Харесай

Наградиха победителите в общинския кръг на „Ученическите игри

Победителите в общинския кръг на „ Ученически игри`24 “ получиха премиите си на специфична гала в Сливен. Кметът Стефан Радев поздрави участниците,преподавателите им и увери, че поддръжката на Общината към всеобщия спорт при подрастващите ще продължи.

„ Радвам се, че от ден на ден участници се включват в ученическите игри. Като Община ще продължаваме да ви поддържаме, тъй като е значимо учениците да спортуват. Спортът е здраве, дисциплинираност, образование и построява темперамент “, сподели кметът.

Стефан Радев, заместник-кметът Пепа Чиликова и шефът на Центъра за поддръжка за личностното развиване – Детски комплекс Сливен - Христо Котов, връчиха наградите– 120 купи и 500 медала.

Христо Котов благодари на Община Сливен за поддръжката и пожела триумф на сливенските тимове, които ще продължат да се състезават на републиканско равнище.



Осем са типовете спорт, в които се състезаваха сливенските възпитаници -футбол, шах, лека атлетика, бадминтон, волейбол, баскетбол, хандбал и тенис на маса.1 650 деца, разпределени в три възрастови групи - 5-7 клас, 8-10 кл. и 11-12 клас участваха в конкуренциите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР