Победителите в областния етап на Националния конкурс Пожарникар на годината“

...
Победителите в областния етап на Националния конкурс Пожарникар на годината“
Коментари Харесай

Наградиха победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината

Победителите в регионалния стадий на Националния конкурс „ Пожарникар на годината “ за 2023-та година получиха премиите си втържествена конюнктура в постройката на РСПБЗН-Сливен. Отличените чиновници са наградени с плакети и „ Писмена хвалба ” със заповед на шефа на РДПБЗН-Сливен комисар ДенчоЧомаков.

Признание за своята работа получиха пожарникари от Районните служби в Сливен, Котел и Нова Загора. Младши специалист Марин Бакалов – шеф на дежурна промяна в РСПБЗН-Котел, е победител в раздел „ Пожарогасителна активност “. Кристиян Борисов – контрольор в група „ Държавен противопожарен надзор и превантивна активност “ в РСПБЗН-Сливен, е победител в раздел „ Контролна активност ”.

Комплексен победител е основен контрольор Васил Василев – шеф на РСПБЗН – Нова Загора. Пред своите сътрудници той показа, че не приема оценката като персонална премията, а като самопризнание за положителната работа, което е резултат от общите старания на целия екип на Районната работа в Нова Загора.

В категория „ Партньори на ГДПБЗН ” бе отличен Марин Радулов Радулов, бизнесмен от село Малко Чочовени, за неговия персонален принос в потушаването на огромен горски пожар през лятото на 2023-та година, зародил в землищата на селата Гавраилово и Малко Чочовени. С помощта на предоставената от него техника пожарът е премахнат и са избавени стотици декари горски масиви и къщи в обитаемоте места.

Отличените чиновници ще вземат участие в заключителния народен стадий на състезанието „ Пожарникар на годината-2023г. “, който ще се организира при започване на месец февруари в град София. Да им пожелаем триумф.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР