Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония на

...
Коментари Харесай

Конкурсът „Наградите на БАИТ” 2022 приема кандидатури още 3 седмици


Победителите в състезанието ще бъдат оповестени на публична гала на 23 февруари 2023 година
(снимка: БАИТ)

Остават 3 седмици до крайния период за регистрация в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2022 година Победителите ще бъдат оповестени на публична гала на 23 февруари 2023 година, оповестиха от асоциацията на ИТ бизнеса.

До момента са подадени 10 кандидатури в 5 от категориите на състезанието. Надпреварата към момента чака кандидатури в категориите „ Публична администрация ” и „ Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система ”.

Заявки за присъединяване се одобряват до 24.00 ч. на 11 януари 2023 година, като попълването на актуализирания формуляр за кандидатстване спомага за синтезирана и ясно структурирана кандидатура. за присъединяване в състезанието е безвъзмездна.

В състезанието могат да вземат участие:
Образователна премия – компании, които интензивно сътрудничат с учебни заведения в Национален парк „ Бизнесът преподава ”; висши учебни заведения, създали новаторски интегрирани стратегии с бизнеса или други висши училища; Младежка премия – възпитаници и студенти; Журналистически принос – журналисти; Публична администрация – обществени администрации (държавни или общински); Startup компании; Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България; Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система – компании/юридически лица от всички браншове на стопанската система, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
Категория „ Образователна премия ” тази година цели да отличи положителното и сполучливо съдействие сред бизнеса и междинното обучение в границите на Национален парк „ Бизнесът преподава ”, както и новаторски интегрирани стратегии във висшето обучение благодарение на бизнеса.

Подробните условия за присъединяване в състезанието са оповестени.

Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в състезанието ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining стратегия, който включва 8 семинара с фокус върху съответна тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks Live Training Platform. За спечелилите са планувани и 4 продукта „ Сиела Норма ” и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

По традиция акцията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България. Победителите в състезанието ще бъдат оповестени на публична гала на 23 февруари 2023 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР