Победите в гостувания в европейските клубни турнири са много важни,

...
Победите в гостувания в европейските клубни турнири са много важни,
Коментари Харесай

Треньорът на Бенфика: Половината работа е свършена

Победите в гостувания в европейските клубни шампионати са доста значими, само че те правят единствено половината работа, съобщи треньорът на Бенфика Роджър Шмидт след 2:0 против Брюж в Белгия.

Двата тима ще се срещнат на реванш в осминафиналите на Шампионската лига на 7 март в Португалия.

" Спечелихме първия мач като посетители и това постоянно е доста добра стъпка. Половината работа е свършена. Видя се, че имаме религия в личните ни сили ", съобщи той за Eleven Sports.

" През първото полувреме не играхме изключително добре, защото Брюж ни пресираха ловко и имаха няколко положения пред вратата ни. Трябваше най-вече да се пазиме, само че и тогава показахме класа. В края на полувремето започнахме да направляваме играта и това не се промени през втората част. Създадохме много положения, вкарахме и два гола. Беше доста значимо да вкараме за повторно ".

Халфът Фредрик Еурснес добави, че Бенфика би трябвало да се поучи от сложното начало на мача в Белгия и да влезе по-агресивно в реванша.

" Постигнахме отличен резултат, само че има и втори мач, в който би трябвало да се раздадем. Брюж играха добре, изключително първоначално. Във втория мач би трябвало да влезем по-агресивно ", сподели халфът, който бе определен за най-хубав състезател от УЕФА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР