Победилата на парламентарните избори партия Продължаваме промяната започна днес серия

...
Победилата на парламентарните избори партия Продължаваме промяната започна днес серия
Коментари Харесай

ПИК TV: Преговорите за правителство стартираха със сектор „Енергетика“

Победилата на парламентарните избори партия " Продължаваме промяната " стартира през днешния ден серия от експертни диалози по основни политики за разработване на съдружно съглашение. Те ще продължат до събота - 27 ноември. В момента текат договарянията по тематика " Енергетика ", които могат да се наблюдават в действително време.

Преговорите за коалиция, домакинствани от " Продължаваме промяната ", започнаха с минута безмълвие в памет на жертвите от автомагистрала " Струма ".

Работните групи по тематики „ Енергетика” и „ Икономика” организират диалозите редом и те се предават онлайн в профилите на Политическа партия в обществените мрежи.

Кирил Петков взе участие в групата, обсъждаща икономическата тематика, а Асен Василев в работната група за енергетиката.

Общо 18 са тематиките, които ще бъдат на масата на договарянията. Във всяка една са поканени да вземат участие по трима специалисти от Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". Идеята е да бъдат разисквани главните проблеми на съответния бранш, предложенията и ограниченията, които се плануват съгласно стратегиите на другите партии. Във всяка една от полемиките ще взе участие по един от водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев. Срещите ще бъдат извършени като паралелни полемики.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР