Победата на 17-годишната Елизабет Кравиц в конкурса Мис Варна 2023

...
Победата на 17-годишната Елизабет Кравиц в конкурса Мис Варна 2023
Коментари Харесай

Новата Мис Варна: Родена съм в Украйна, но се чувствам напълно българка

Победата на 17-годишната Елизабет Кравиц в състезанието " Мис Варна " 2023 провокира гневни реакции и омразни мнения по нейн адрес, а повода за тях се оказаха украинските корени на момичето. В хейт акцията се включи и депутатът от " Възраждане " Юлиян Губатов.

Новата носителка на короната на състезанието " Мис Варна " 2023 в действителност живее в България от близо 10 години. Тя споделя, че е родена в смесено семейство - майка ѝ е българка, а татко ѝ е на половина евреин и на половина украинец.

" Имам родственици [в Украйна] и съм родена там, само че от 10 години към този момент не пребивавам в страната и към този момент нямам нищо общо там с изключение на някои родственици ", споделя тя в изявление пред Нова телевизия.

" Аз се усещам изцяло българка, тъй като тук изучавам, тук упражнявам, тук са всичките ми другари. Аз съм варненка ", добавя новата мис Варна.

Кравиц е 10-кратна шампионка на България по спортни танци и е представяла страната ни на интернационалната международна сцена, като през ноември ще се състезава и на Световното състезание в Белгия. Тя мечтае за триумфи в областта на модата, както и в спортните танци.

По мотив отрицателните реакции, провокирани от успеха ѝ на състезанието за хубост, момичето споделя, че е останала " потресена " от някои мнения.

" Бях в действителност в потрес, тъй като няма потребност да се разяснява това, което въобще не се отнася до състезанието. Аз се пробвам да не обръщам внимание на негативите, тъй като считам, че няма смисъл от това. Смятам, че не зависи хората къде са родени - това няма никакъв смисъл. Нека останалите хора просто да могат да се радват на триумфите на всички ", споделя Елизабет Кравиц.

По мотив войната в Украйна тя изпитва страдание към хората, които сега са в страната и би трябвало да се оправят с нея, и се надява спорът да завърши по-бързо и хората да са добре.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР