Победа за Ралф Рангник в дебюта му начело на Манчестър

...
Победа за Ралф Рангник в дебюта му начело на Манчестър
Коментари Харесай

"Юнайтед" спечели в дебюта на Рангник с неочакван герой

Победа за Ралф Рангник в дебюта му отпред на " Манчестър Юнайтед "! " Червените дяволи " завоюваха с 1:0 семейството си на " Кристъл Палас " в мач от 15-ия кръг на британската Висша лига. В непредвидения воин за 20-кратните първенци се трансформира Фред, който означи единственото попадение с красиво осъществяване в 77'.

Успехът е втори следващ за " Юнайтед ", като отборът няма загуба в трите си дуела след раздялата с предшественика на Рангник - клубната легенда Оле Гунар Солскяер.

На " Олд Трафорд " домакините не изиграха най-хубавото първо полувреме и вратарят на " Палас " Висенте Гуаита трябваше да се намесва единствено един път.

Снимка: Getty Images

През втората част, четвърт час преди края, Джордан Аю направи пропуск за лондончани - не съумя да се разпише от 5-6 метра. Две минути по-късно " Манчестър Юнайтед " нанесе своя удар - Фред прати топката в мрежата с фалцово осъществяване от границата на наказателното поле.

С успеха " Юнайтед " се изкачи до шестото място с актив от 24 точки, задминавайки " Арсенал ", който гостува на " Евертън " в понеделник в последния мач от кръга. Пети, също с дуел по-малко, е " Тотнъм ", който записа типичен триумф над " Норич " с голове на Лукас Моура (10'), Давинсон Санчес (67') и Хюн-Мин Сон (77').

" Кристъл Палас " е 12-и с 16 точки и в идващия кръг приема " Евертън ", до момента в който " Манчестър Юнайтед " гостува на " Норич ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР