По закон общинските сметища трябва да бъдат закрити, а новото

...
По закон общинските сметища трябва да бъдат закрити, а новото
Коментари Харесай

Свинщината Е Тотална, За Това Се Мълчи! 9 Български Общини Всеки Момент Ще Обявят Бедствено Положение! Вече Не Се Търпи!

По закон общинските сметища би трябвало да бъдат закрити, а новото районно хранилище в Пазарджик, е без оператор, заради обжалване на избора. Това състояние слага общините в района в патова обстановка, сподели за БНР кметът на Пещера Николай Зайчев.

По тази причина взехме решение да желаяме от регионалния шеф да разгласи за 7 дни, а в случай че не е задоволително и за още 1 месец, бедствено състояние, сподели кметът.

Той подсети за инструкция от Европейска комисия, съгласно която всички сметища в България се закриват от 1 януари. От същата дата нашето сметосъбиране и транспортиране би трябвало да се прави към районното хранилище. Искрено се надявам да няма обжалване, само че в случай че това се случи и в случай че няма реализатор, то би трябвало да бъде оповестено бедствено състояние за 1 месец, с цел да спазим като община закона за ръководство на отпадъците, изясни кметът Зайчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР