По забавен и атрактивен начин младите хора в община Родопи“

...
По забавен и атрактивен начин младите хора в община Родопи“
Коментари Харесай

Ученици от община Родопи премериха знания


По занимателен и атрактивен метод младежите в община „ Родопи “ означиха Международния ден на младежта, който се празнува през месец август. Над 80 деца и младежи се включиха в куиз -състезание, което се организира в двата юношески клуба в селата Ягодово и Марково.

Да поздравят участниците бяха кметът на общината Павел Михайлов, кметовете на обитаемоте места и началникът на отдел „ Образование “ в общинска администрация.

„ За община „ Родопи “  е наслаждение да осъществи  подобно съревнование и да даде опция на младите хора  да изявят своята креативност и упоритост за познания. Това, което видях по време на надпреварата –  желание за присъединяване в конкуренцията, работа и  отдаденост, са впечатляващи. Осъществяването на сходна самодейност предизвиква младото потомство да води деен метод на живот и да обича науката – значими полезности, които възпитават и надграждат личността “, поздрави участниците кметът Павел Михайлов, като им пожела триумф и ги насърчи да не престават да бъдат упорити, да учат и служат за добър образец.

Отборите мериха сили в региона на музиката, спорта, киното и актуалните технологии. Изненада за участниците бяха тематичните въпроси, свързани с община „ Родопи “ и прилежащите обитаеми места. След оспорвана конкуренция бяха излъчени и спечелили. Те получиха раници, обезпечени от община „ Родопи “. Предметни награди бяха планувани за всички участници в надпреварата.

Празникът продължи с доста танци, смях и развлечение в щура детска дискотека.

Куиз-шоу ще бъде проведено и в останалите обитаеми места от община „ Родопи “, дадоха обещание от общинска администрация.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР