По всяка вероятност догодина ще имаме два вида избори -

...
По всяка вероятност догодина ще имаме два вида избори -
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Готвим се за местния вот

По всяка възможност следващата година ще имаме два типа избори - локални и предварителни парламентарни. Всичко ще стане ясно с връчването на мандатите. Ние се готвим за локалните избори. Направеният от Народно събрание приоритет, а точно смяната на изборното законодателство, вместо работа по Плана за възобновяване и резистентност и приемането на европейските пари от него, демонстрират ясно това, сподели Цветан Цветанов в обзорното предаване " Това е България " на Радио " Фокус " в коментар какво се разиграва на политическото поле.

Няма работещ разговор, изключително при десните партии, счита Цветанов.

" Те (б.р. десните партии), би трябвало да се схващат, имаше такова съгласие по отношение на поддръжката за Украйна, само че по-късно се видя ползата на партиите на статуквото, които минаха към хартиената бюлетина - задачата е да се управлява локалният избор ", счита той.

" Трябваше да получим 4 милиарда лв., а ще получим единствено 2 милиарда 600. За вторите 1.5 милиарда имахме ангажимент - трябваше да създадем 22 законодателни промени и да въведем 66 ограничения, които да бъдат показани пред европейските ни сътрудници. Ние в този момент действително ги губим, тъй като не оценихме кое е по-важно - да сменим изборните правила, или да се погрижим за жителите и бизнеса ", сподели Цветанов.

Дневният ред на жителите не се извършва. Има политическо отвращение да се поеме отговорност за сформиране на държавно управление, няма и стремежи за разговор, това е тупик. Консултациите при президента също се проточиха, стана ясно от разбора му.

" Малък е разновидността да се направи държавно управление на малцинството. Може би третият мандат е вероятен, само че това ще бъде в услуга на първата политическа мощ, която ще употребява обстановката за своите ползи, с цел да се приготви за идния локален избор ", добави водачът на Политическа партия " Републиканци за България ". Това оповестиха от пресцентъра на „ Републиканци за България “.
ТЕМА преди 6 часа 818 преди 1 ден 1962 преди 2 дни 2740
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР