По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за

...
По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за
Коментари Харесай

Кристин Илиева не отрази песента, която Дивна й посвети

По всичко проличава, че решението на Дивна да проговори за случилото се, както и да възвърне музикалната си кариера 9 месеца след злополуката, не се понрави на потърпевшата при случая моделка Кристин Илиева.

Както е известно, двете дадоха изявленията в границите на месец – Кристин пред Елизабет Методиева за Папараци по БТВ, а Дивна – пред Мон Дьо за Събуди се по Нова ТВ.

В началото на ноември моделката показа, че повода за злополуката е подхванато погрешно изпреварване от страна на Дивна. Месец и 3-4 дни по-късно певицата съобщи, че това не е било по този начин – пред нея е имало камион, който е решила да изпревари в сектор, който е бил маркиран с прекратена линия и преди който не е имало знак за лимитирана скорост.

Разликата във версиите евентуално е разсърдило Кристин, която не се трогна даже от това, че Дивна й посвети ария - Всичко/нищо, чийто клип започва с черен декор и бял надпис За Кристин. Красивата русокоска пуска всевъзможни изявления и статуси, само че из тях липсва линк към парчето на певицата от Русе, написа ХотАрена.

И до момента в който Дивна твърди, че Илиева си остава най-хубавата й другарка и двете са почнали да поддържат връзка една с друга, то русокоската – в дните, когато се е появи видеото на русенката, пусна фотос с нейна друга другарка, на която честити рождения ден и се изясни в обич по необикновен метод.

„ Честит рожден ден, моя обич. Току що си споделих всичко! Обичам те! “, написа Криси, с което ясно сподели, че към този момент си има друга обичана приятелка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР