По всичко изглежда, че предстоящият в събота кръг в италианския

...
По всичко изглежда, че предстоящият в събота кръг в италианския
Коментари Харесай

В събота ще има мачове в Италия, засега...

По всичко наподобява, че идният в събота кръг в италианския шампионат ще се състои по стратегия, само че по-късно може и да се стигне до прекъсване на шампионата. “Не можеш да загинеш на футболен мач през 2018-а година”, написа вицепремиерът на страната Матео Салвини, като добави, че незабавно след Нова година ще свика среща с присъединяване на тарторите на футболните агитки на отборите от Серия “А” и Серия “Б”.

“Стадионите и регионите към тях би трябвало още веднъж да се трансфорат място за развлечение и на тях да няма насилие”, зарече се Салвини.

Апенините се тресат, откакто от локалната футболна централа се заканиха да спрат шампионата поради случаите около мача сред Интер и Наполи в сряда. Тогава имаше куп сбивания, вследствие на които един последовател на домакините беше прегазен до гибел от бус с тифози на противника в него, а четирима други ултраси бяха наръгани с нож, като най-малко един от тях е в тежко положение. Отделно имаше расистки викания по адрес на тъмнокожия бранител на Наполи Калиду Кулибали, поради което пък гостите упорстваха за преустановяване на дуела.
Nel 2018 non si può morire per una partita di calcio.
A inizio anno convocherò al Viminale i responsabili di tifoserie e società di serie A e B, affinché gli stadi e i dintorni tornino a essere un luogo di divertimento e non di violenza.
— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) December 27, 2018 По принцип при започване на януари в страната следва 2-седмична футболна пауза, след която има мачове за купата. Надпреварата в Серия " А " и Серия " Б " пък се възобновява чак на третата седмица. Серия А 18 кръг, сряда 26 декември  Интер 1:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР