По времето, когато британската кралица Виктория управлява една четвърт от

...
По времето, когато британската кралица Виктория управлява една четвърт от
Коментари Харесай

Желязната тъща, която раздели Меган и Хари от Кралицата

По времето, когато английската кралица Виктория ръководи една четвърт от света, робинята от памуковите полета в Джорджия Мати Търнипсийд ражда щерка мулатка – обидно име, с което в американския Юг назовават децата от смесена раса. Оттам потегля родът на Дория Рагланд, който генеалози намериха и описаха, откакто щерка ѝ Меган Маркъл потегли да се омъжва за принц Хари, написа " в материал по горещата тематика на месеца.

Твърдят, че 64-годишната тъща на принца е " тихата, само че желязна " движеща мощ зад младото семейство, негова " опора и оазис на спокойствието ". Нейна другарка споделя пред в. " Дейли мейл ", че точно Дория ги е подтикнала да скъсат с кралското семейство, да изоставен Лондон и да заживеят независимо в Съединени американски щати.

Стоик и безпределно лоялна към щерка си, тя от дребна я учи какъв брой е значима финансовата самостоятелност. " Постоянно ѝ повтаряше: " Приятелството е другарство, само че сиренето е с пари " и я съветваше да не дава нещо против нищо ", прибавя тя.



Дория може да носи хипарска африканска прическа и от време на време халка на носа, само че е крепко стъпила на земята и не прави неточности. Да я подценяваш, е рисково, написа вестникът. Меган ѝ има вяра безусловно, а влезе и под кожата на Хари, който рано загуби майка си. В изявление за Би Би Си той я назова удивителна.

Г-жа Рагланд е извънредно тактична – за разлика от бащата на Меган не обелва обществено и дума за абсурда с Бъкингам. " Тя е като кралица – в никакъв случай не се оплаква и в никакъв случай не изяснява ", написа в. " Мирър ". Това обаче не значи, че не въздейства на младата двойка, която непрекъснато се обръща към нея за препоръки.

Родена на 2 септември 1956 година в Охайо, Дория постоянно е разчитала основно на себе си. Майка ѝ е здравна сестра, а татко ѝ търгува с антики на битпазар, само че печели малко, защото му е жалост да се раздели с тях. Той умира неуместно на 82 година, като се спъва в каишката на кучето и си удря главата.

След гибелта му дъщерята намира златни монети за хиляди долари, скрити из джобовете на облеклата му. Роднини настояват, че е измамила сестра си при подялбата на фамилната къща.

Много преди този момент девойката вади хляба си сама и събира годишна продукция под жаркото слънце за никакви пари. Тя е расово осъзната, въпреки да не е напълно чиста афроамериканка.

Още от гимназията, която приключва в Холивуд, взе участие в митинги против расизма, споделя приятелката ѝ Дженифър Колдуел. " Беше хипарка, сплиташе красиво гъстата си коса, постоянно се носеше по модата и бе усмихната, остроумна и общителна. Искаше да реализира нещо в живота ", прибавя тя.

Дория се гордее с черния си генезис и напомня по какъв начин прапрапрадядо ѝ се кръстил с името Мъдрост, щом го освободили от иго.

Не може да не помни обидната преживелица, когато преди години возела с количка дребната светлокожа Меган и я попитали дали е нейна гледачка.

Бащата на Цветето, както назовават Меган, е Томас Маркъл, началник на осветителите и фотографията във филмовите тв студия на Ей Би Си в Лос Анджелис, където през 1979 година Дория стартира работа като гримьорка. Той е прочут в малкия екран, има 2 награди " Еми " за сапунени опери. Бял е, даже русоляв, разведен, с 2 деца.

" Влюбих се в нея от пръв взор ", разкри неотдавна някогашният брачен партньор и описа по какъв начин след малко бурно ухажване се венчал за нея с будистка гала.

Дория се грижи за двете си доведени деца – щерка и наследник. Меган се ражда през август 1981 година През 1987-а, когато е на 6 годинки, родителите ѝ се развеждат, тъй като " все ме нямаше вкъщи, работех ", споделя Томас. Но с някогашната си остават другари и той оказва помощ за годишната такса от Щатски долар 19 000 за елитното учебно заведение на щерка си.

И майката на Меган работи крепко – желае да е финансово самостоятелна. Тя отваря ателие за облекла, взема магистърска степен за обществен служащ в Университета на Южна Калифорния. Доскоро преподаваше йога на възрастни, откъдето е стройната ѝ фигура. Миналия септември я назначиха за основен изпълнителен шеф и финансист на старешки дом в Бевърли хилс.

Когато внукът на Елизабет II се зажени за Меган, майка ѝ бе напряко изумена – актриса с африканска кръв, освен това разведена, да стане кралска снаха в Англия. На сватбата тя изглеждаше щастлива, въпреки и много самотна в единия завършек на черквата, тъкмо против кралицата, и показа, че измежду най-хубавите моменти за нея е била срещата с Елизабет II.

Щом нещата с кралското семейство закуцаха, Дория сви устни и остана безмълвна. Но тези дни медиите цитираха свои източници, че е била съществено загрижена за психическото положение на щерка си, поощрила я с Хари да се реалокират в Съединени американски щати, и когато това станало, си отдъхнала. Днес постоянно се вижда с децата. Когато е свободна, се грижи за дребния Арчи, а когато не е - приказват по телефона. Помощта ѝ е изключително скъпа в този момент, когато Меган чака второ дете.

" Тя е топъл човек, отлична готвачка, не е от тези, които търсят внимание и завладяват ", споделя пред " Сън " нейна другарка.

До сватбата на Меган на трапезата канеха и татко ѝ Томас, само че откогато той се разприказва, театралничи за папарашки фотоси и не отиде на венчавката, не са се виждали. Тогава до олтара невестата заведе принц Чарлз, който се държа доста сърдечно освен със снаха си, само че и с Дория. Говореше, че ѝ е огромен почитател.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР