По време на специално събитие, гигантът в областта на батерийните

...
По време на специално събитие, гигантът в областта на батерийните
Коментари Харесай

Батерията Shenxing на CATL обещава нови 400 км пробег за само 10 минути зареждане

По време на особено събитие, колосът в региона на батерийните детайли CATL показа новаторската си LFP (lithium-iron-phosphate) батерия Shenxing, за която от компанията анонсират, че може да генерира електрическа сила за нови 400 километра пробег след единствено 10 минути зареждане.

От CATL споделят, че Shenxing е създадена с концепцията да бъде " батерия за всички ", като в това време предложи за първи път в промишлеността опция за 4C бързо зареждане при доста високо равнище на сигурност на системата.

От CATL анонсират също по този начин, че новаторската батерия ще предложи опция за ултра бързо зареждане в необятен температурен диапазон, като показват че е допустимо зареждането от 0 до 80% за 30 минути, даже при външна температура от -10 градуса.

По отношение на потенциала, от CATL споделят, че според от версията си, Shenxing може да предложи свободен пробег от над 700 километра.

CATL ще започва производството на Shenxing преди края на тази година, а първите електрически автомобили в които ще бъде интегрирана тя, ще бъдат стартирани на пазара през първата четвърт на 2024 година.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР