По време на разговор с инвеститори главният изпълнителен директор на

...
По време на разговор с инвеститори главният изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Очакват ни нови филми от поредицата Властелинът на пръстените

По време на диалог с вложители основният изпълнителен шеф на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав разгласи, че се работи по още филми от " Властелинът на пръстените ". New Line Cinema, студиото, което стои зад класиката на Питър Джаксън, също работи по новите филми. The Hollywood Reporter показа детайлности за диалога с вложителите, в това число изказване на известния режисьор по отношение на новите филми.

Последният ход от страна на Warner Bros. Discovery следва разочароващата година за компанията, в която " Black Adam " се показа много под упованията, " Don`t Worry Darling " се показа относително добре, само че не и впечатляващо, а " Тайните на Дъмбълдор " заби гвоздей в ковчега на спинофната поредност за Хари Потър. Освен това Amazon вложи рекордна сума пари в поредицата си " Властелинът на пръстените ", която според от източника на информация е или голям шлагер, или необикновено отчаяние.

Новите филми на Warner Bros. Discovery се разграничават от " Пръстените на властта ", тъй като действието им се развива в Третата ера на Средната земя, в същия интервал като предходните филми, и когато най-известните герои са към момента живи. Действието на " Пръстени на властта " на Amazon се развива през Втората ера, хиляди години по-рано в историята на света на Толкин, време, което не е обхванато от най-популярните му романи. Това значи, че може би ще получим по-нататъшните завършения на Арагорн, Леголас и Гимли.

От 2001 до 2003 година трилогията на Питър Джаксън " Властелините на пръстена " владее боксофиса и бързо се трансформира в най-успешната фентъзи трилогия в историята. Общо трите кино лентата завоюваха близо 3 милиарда $ в боксофиса и евентуално още едно огромно положение от издаването на DVD и Blu-Ray.

Да се направи продължение на кино лентата за някой от героите - Арагорн и Леголас, би било доста по-лесно, в сравнение с да се откри сюжетна линия за Фродо на Илайджа Ууд или Гандалф на сър Иън Маккелън. Технически видяно, има продължение на " Властелинът на пръстените ", наречено " Новата сянка ", чието деяние се развива 100 години след унищожаването на Пръстена, само че Дж. Р. Р. Толкин написва единствено 13 страници, преди да изостави плана.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР