По време на официалната презентация в Русия, новият модел на

...
По време на официалната презентация в Русия, новият модел на
Коментари Харесай

Новата Lada Aura не успя да запали на официална си презентация

По време на формалната презентация в Русия, новият модел на „ АутоВАЗ “ Lada Aura, който е избран като „ гражданска война в автомобилната промишленост “, изпадна в неуместна обстановка пред производителя си. Въпреки наличието на високопоставени фигури и публицисти, колата не съумя да се възпламени.

Първоначално, основният изпълнителен шеф на „ АвтоВАЗ “ Максим Соколов и министърът на финансите Антон Силуанов направиха обиколка с автомобила. След това, пред Герман Греф, началник на „ Сбербанк “, заобиколен от медийни представители, шефът на автомобилната компания реши да покаже опциите на модела. За страдание, обаче, той не възпламени.

„ „ СЧУПИХА КОЛАТА “, ПОШЕГУВА съдебна експертиза ГРЕФ. „ Е, КАКВО ДА съдебна експертиза ПРАВИ, ПРОТОТИП “, ОТГОВОРЯ СОКОЛОВ, ПРЕДИ ДА ОТСТЪПИ ВОЛАНА ОТНОВО НА СИЛУАНОВ И ТОЙ ДА УСПЕЕ ДА Гражданско отделение ЗАПАЛИ. “

Лавинообразно се популяризира видеоклипът от неуместния случай в обществените мрежи през днешния ден. Кадрите се концентрират върху поредните несполучливи опити на Соколов.

С цел да поддържа вътрешното произвеждане и в неявяване на задгранични автомобилни марки, които започнаха да се отдръпват от Русия след събитията в Украйна, „ чудото на автомобилната промишленост “ трябваше да поеме водещата роля. Въпреки това, данните не са обнадеждаващи. Продажбите на коли Lada през януари-февруари са намалели с 19,4%.

На 16 март 2022 година, заради липса на аварийни елементи, „ АвтоВАЗ “ беше заставен да разгласи корпоративен отпуск. Също по този начин, в края на януари 2023 година беше оповестено, че колите Lada ще се създават единствено в три цвята заради рестриктивните мерки в доставката на багра, въведени вследствие на наложените наказания против страната-агресор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР