По време на обсъжданията на Международния съд на ООН относно

...
По време на обсъжданията на Международния съд на ООН относно
Коментари Харесай

Пекин подкрепя усилията на палестинския народ да възстанови законните си права

По време на разискванията на Международния съд на Организация на обединените нации по отношение на окупацията на палестински територии от страна на Израел, китайският представител Ма Синмин показа в детайли възгледите и предложенията на Китай по отношение на консултативната пълномощия на Съда, самоопределението на народите, закона за използването на мощ и интернационалното филантропично право, като изрази твърда поддръжка на устрема на палестинския народ към възобновяване на законните си права.

„ Изминаха 57 години откогато Израел е почнал окупацията си на палестинските територии. Независимо от продължителността на окупацията, наличието на израелските сили в Палестина е нелегално и суверенитетът на Палестина над окупираните територии не се е трансформирал. За разрешаване на казуса са нужни взаимните старания на двете страни “, акцентира китайският представител.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13942Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед9007Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед6888Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4316Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16141Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114791Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР