По време на консултациите ще се извършва и ехо-доплерово изследване

...
По време на консултациите ще се извършва и ехо-доплерово изследване
Коментари Харесай

Съдовите хирурзи от „Бургасмед“ обявяват два дни за безплатни прегледи само за диабетици

По време на консултациите ще се прави и ехо-доплерово проучване

Екипът на Отделението по съдова хирургия към болница „ Бургасмед “ афишира през ноември два дни на безвъзмездни прегледи единствено за пациенти с диабет, отбелязвайки по този метод Световния ден за битка с диабета.

Д-р Георги Николов, съдов хирург от болничното заведение разяснява, че задачата на акцията е да се осведомят пациентите за вероятните съдови затруднения от захарния диабет, както и за методите на предварителна защита, ранна диагностика и лекуване.

По време на консултациите ще се прави и ехо-доплерово проучване.

Безплатните прегледи ще се проведат на 9 и 23 ноември, от 14:00 до 15:30 часа, след авансово записване на телефони  0892 222 525 и 056/ 999 980.

„ Забавената диагностика при артериалната непълнота на крайниците може да докара до разнообразни по степен затруднения, акцентира доктор Николов и прибавя, че при клинични данни за артериално увреждане следва да се извърши ангиографско проучване с оглед оценка и навреме консервативно или оперативно лекуване “. Съдовият хирург предизвестява също, че забавената диагностика при артериалната непълнота на крайниците може да докара до разнообразни по степен затруднения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР