По време на изолацията мнозина от нас се увериха -

...
По време на изолацията мнозина от нас се увериха -
Коментари Харесай

Домашно супер кардио, което гори повече мазнини и от тичането

По време на изолацията мнозина от нас се увериха - да се тренира в домашни условия е допустимо, дейно и от време на време и много по-приятно. Така мнозина се ориентираха трайно към домашните тренировки. 

Как най-лесно и бързо можем да горим мазнини, тренирайки вкъщи? Отговорът е елементарен - с домашно кардио! Кои са най-ефективните кардио занимания, с чиято помощ ще се изпотите в действителност уместно?

Виж още: Няма спор: Омега 3 е жизненоважна добавка! Но по какъв начин да си я набавим елементарно, вкусно и без хапчета?

Бърпита

Упражнението е в действителност необикновено, защото в случай че го вършиме единствено 10 минути, ще изгорите 100 или повече калории. При бърпитата се употребяват доста мускулни групи - ръце, ядро, седалище, крайници, стомах, гърди. Така се усъвършенства цялостната издръжливост, а за упражнението не е необходим нито един апарат. По-горе във видеото може да видите и по какъв начин да го изпълнявате.

Виж още: Досадните тлъстинки към корема може да ви носят неприятна новина! Ето на какво са признак

Кикбокс

При кикбокса даже не е необходим сътрудник. Ударите във въздуха са по едно и също време и динамични, и статични извършения. За 60 минути може да изгорите до 450 калории. Така ще усилите издържливостта си, ще повишите силата си, ще намалите обиколките. Страхотен бонус е, че в интернет се оферират стотици безвъзмездни клипове по кикбокс тренировки.

Виж още: Фастингът - огромната звезда на диетите тази година! Но за какво дамите е по-добре да го заобикалят?

Високо коляно и вариации

С това сложно упражнение ще изгорите в действителност доста калории. Освен това ще подобрите координацията си, салдото си, сърдечното здраве. Застанете прави и вдигнете ръцете си нагоре. Повдигнете лявото си голяно до равнището на корема, като дружно с това пуснете и ръцете си, свити в лактите, до гърди. Върнете се в първичното състояние. Редувайте краката, като увеличавате темпото. 

Изображение: iStock


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР