По време на инвеститорска конференция тази седмица, Марк Зукърбърг бе

...
По време на инвеститорска конференция тази седмица, Марк Зукърбърг бе
Коментари Харесай

Зукърбърг алармира за важна промяна във фейсбук


По време на инвеститорска конференция тази седмица, Марк Зукърбърг бе атакуван с въпроси по отношение на бъдещето на платформата Фейсбук, която през последната година загуби доверието на милиони по света.

Позовавайки се на писмо от 3200 думи от началото на тази година, в което Зукърбърг разпростра някои от концепциите си за усъвършенстване на мрежата, СЕО-то заяви, че през идващите пет години Фейсбук ще претърпи съществени промени.

Според думите на Зук, Фейсбук ще се раздели на две звена - " градски площад ", който ще съставлява самобитен публичен конгрес, и " домакински хол ", в който всички данни са криптирани и добре предпазени, написа lifestyle.bg.

 Снимка 420325

Източник: iStock

Част от тактиката е услугите за известия на Instagram, WhatsApp и Messenger да се слеят и по този начин да бъдат следени по-лесно.

Цялостната концепция е в бъдеще персоналните данни на потребителите на мрежата да бъдат по-добре предпазени и да се ограничи съществуването на наличие, което е срещу разпоредбите и нормите на Фейсбук.

Зукърбърг даде обещание, че по време на F8 конференцията идната седмица ще разкрие повече елементи за реформирането на мрежата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР