По време на интервю за радио Power Station в Ню

...
По време на интервю за радио Power Station в Ню
Коментари Харесай

Защо Уил Смит е ревнувал съпругата си от 2pac

По време на изявление за радио Power Station в Ню Йорк Уил Смит изрече съжалението си, че е ревнувал своята брачна половинка от рапъра 2pac.

Джейда и 2pac учат в учебно заведение по изкуства дружно и са близки другари от деца, само че в никакъв случай не са имали интимни връзки. Съпругата на Уил Смит признава, че един път са се целунали, само че са открили, че няма никаква химия посред им. Джейда даже разказва целувката като най-отвратителната в живота ѝ.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 2pac Jada Pinkett fan page (@2pac_jada) на Мар 29, 2018 в 5:26 PDT

" Тя обаче го обичаше, той беше модел на съвършенството за нея и това ме караше да ревнувам ", споделя Ул Смит, като разяснява, че той и 2pac били в много напрегнати връзки и даже са отказвали да поддържат връзка, когато са в една стая, написа Celebrity Insider.
 Снимка 434809

" Джейда ме убеждаваше, че двамата доста си приличаме и имаме доста общи тематики на диалог, само че по този начин и не намерихме общ език ", спомня си артистът. Уил Смит изрази съжалението си за враждебността, която е имал към 2pac до гибелта му. Рапърът беше погубен през 1996 година при престрелка по време на войната сред хип-хоп реализатори в Съединени американски щати.
 Джейда Пинкет Смит, майка й Адриан Норис и какво разплака брачната половинка на Уил Смит
Какво разплака Джейда Пинкет Смит

Трудни мемоари от детството
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР