По време на гала концерт в Болшой театър руският президент

...
По време на гала концерт в Болшой театър руският президент
Коментари Харесай

Владимир Путин: Световното разби антируските митове и предубеждения

По време на церемония концерт в Болшой спектакъл съветският президент Владимир Путин съобщи, че международният шампионат по футбол освен е бил сполучлив, само че и е разрушил антируските легенди и предразсъдъци:

" С неспокойствие чакаме мача, който ще дефинира водача на международния футбол. Но в същото време сме и тъжни, че грандиозният състезателен празник, който ни подари толкоз доста положителни страсти, ярки усещания и нови другари, е към своя край. Русия отговорно се приготвяше за шампионата и ние откровено се радваме, че той беше сполучлив и сплоти милиони хора към футбола ".

Путин сподели още, че всички фенове на футбола, които биха желали да останат в Русия по-дълго време, с цел да опознаят страната по-добре, ще получат на място удължение на визите.

От своя страна президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на съветския президент за организацията:

" Това е лицето на Русия и това е лицето на Русия, което обичаме. На първо място - благодаря, на президента Путин, благодаря ви за вашата отдаденост, за вашата пристрастеност. Без вас всичко това нямаше да бъде допустимо, сигурен съм. Ето за какво - благодаря - поздравления, свършихме страхотна работа дружно " - посочи президентът на международната футболна централа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР