По време на частни посещения кралицата често открехва завесите на

...
По време на частни посещения кралицата често открехва завесите на
Коментари Харесай

Изненадващите предмети в резиденциите на кралица Елизабет II

По време на частни визити кралицата постоянно открехва завесите на своите резиденции, а оттатък първокласните мебели се крият някои непредвидени предмети, които на пръв взор не наподобяват в звук с останалата част от кралския дом.

Те обаче ни карат да усещаме кралицата няколко хрумвания по-близка, тъй като могат да се открият във всяка средностатистическа къща. Ето на какво може да попаднете в някои от домовете на Елизабет II, които към този момент ви представихме предходната седмица.

Редки фамилни фотоси

 кралица Елизабет II Getty

Както всяка майка и баба, кралицата паси голям брой фотоси на своите близки. Сред тях е фотография на принц Хари и Меган Маркъл, която не е популяризирана публично, направена по време на годежа им през декември.

Друг кадър, сниман по време на посещаване в Бъкингамски замък, демонстрира фотография на внучката ѝ Зара Тиндал в деня на нейната женитба през 2011 година

Кралицата държи на показ и фотоси на своя брачен партньор – принц Филип, както и децата си, които постоянно са обновявани.

Електрическа печка за 30 паунда

 кралица Елизабет II Getty

На фотосите от визитата на президента на Естония – Керсти Калюлайд, се вижда дребна сива печка под златиста маса в „ Бъкингам “. Пластмасовия електрически апарат е оценен на не повече от тридесетина паунда, колкото една елементарна печка в английски магазин – става известно, Елизабет II има пестелив метод към отопляването на двореца.

Награда BAFTA

 кралица Елизабет II Getty

Пет години след приемането на почетна премия BAFTA, към този момент знаем къде кралицата я съхранява. През април я видяхме на масичка в Дъбовата стая на Замъка „ Уиндзор “. Там тя е в компанията на фамилни фотоси, измежду които портрет на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и обща фотография на цялото кралско семейство.
 От чист планински източник, непокътнат от човешка ръка... Edna предлага От чист планински източник, непокътнат от човешка ръка...
Банкомат

Снимкови доказателства няма, само че е доказано, че подобен се употребява за потребностите на кралското семейство и неговия личен състав. И това не е всичко – специфичният пощенски офис се управлява от Кралската поща.

Домашни използва от House of Fraser и John Lewis

Освен висок клас дизайнерски артикули, Негово Величество има също покупки от по-достъпни производители като House of Fraser and John Lewis. И двете компании извършват поръчки от кралицата, а John Lewis доставя кралския дом с галантерийни артикули.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР