5-6 души от групата на новата партия Величие могат да

...
5-6 души от групата на новата партия Величие могат да
Коментари Харесай

Новата партия „Величие“ вече се готви да изключва депутати, гласували с ГЕРБ и СДС

5-6 души от групата на новата партия " Величие " могат да бъдат изключени от нея, под подозрение, че през вчерашния ден са дали своят вот с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това съобщи идеологът на групировката Ивелин Михайлов след разкриване на събора „ Ново начало " край историческия парк в с. Нефит Рилски.

Той удостовери, че знае, че депутати от " Величие " са дали своят вот на последната комисия с ГЕРБ и Движение за права и свободи, което той дефинира като изменничество. Не е сигурен още в имената на предателите, само че това предстояло да стане ясно. Нека им дадем късмет, може да са се объркали, добави той.

В момента " Величие " има 14 депутати. Ако петима изоставен или бъдат изключени, парламентарната група се разпада, тъй като за съществуването и са нужни най-малко 10 депутати. А в случай че 6-има гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи, това значи болшинство от 121 депутати, които могат да сформират държавно управление. Към спонтанния брифинг на Михайлов се причислиха хора от публиката, които бурно приветстваха изявлението му пред телевизионните камери и микрофони. Пред събралите се Михайлов съобщи, че предлага държавният бюджет да стане в размер на 500 000 милиарда лева като по този начин ще може да работи стопанската система. Михайлов, който не е депутат, желае да се срещне персонално с Бойко Борисов и Делян Пеевски на обществени договаряния, с цел да няма институции, които да " мачкат " елементарните хора. Той разгласи, че има закани за живота му, за което знаят и службите. На въпрос от кого, той отговори: Има две институции в България, които могат да заплашват. Правят инспекции на " Исторически парк " и на компаниите ми, да са живи и здрави, само че дайте и аз да направя инспекции. Да създадем комисия с 10 души от народа, ще извикаме експерти и да тръгнем да ревизираме, закани се Михайлов. На въпрос дали се опасява за живота си, Михайлов отговори, че мечтае да гръмне един път в живота си, по съперника.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР