По време на Автосалон София 2022, в контекста на дългогодишното

...
По време на Автосалон София 2022, в контекста на дългогодишното
Коментари Харесай

Звездите на българския зимен спорт посетиха щанда на Audi по време на Автосалон София 2022

По време на Автосалон София 2022, в подтекста на дългогодишното интернационално и локално партньорство на Audi със зимните спортове и в частност с Българската Федерация по ски, на щанда на Audi беше проведено посещаване на звездите на зимните спортове, Радослав Янков и Алберт Попов. В неделя, 5-ти юни от 16:00 до 17:30 спортните асове раздаваха подписи върху лимитирана серия от картички основана особено за феновете на марката и зимните спортове.

Алберт Попов и Радослав Янков имат построени връзки с Audi в спортната си кариера. И двамата са достоверни фенове на нашата марка ", споделя Преслава Владимирова, началник на отдел "Маркетинг " за марката Audi. "Щастливи сме, че в натоварения им график за спортна подготовка отделиха време за подписи на щанда на. Звездите на зимните дисциплини са посланици на марката Audi и вземат участие в доста взаимни действия. "

Audi е главен спонсор на Българската Федерация по Ски от повече от 13 години и в тази си роля съпътства цялата кариера на Алберт и Радослав, първият - най- сполучливият български играч в алпийските ски за 21 век с 4-то място на слалом за Световната купа на ФИС, 9-то място на зимните олимпийски игри в Пекин, вторият -най-успешният български играч по сноуборд и първият притежател на Световната купа на ФИС.

Audi и ски спорта
Безспорен фен на зимните провокациите, Audi без подозрение е и марката, която най-добре знае по какъв начин да ги преодолява. Благодарение на патентованата от немския тръст технология Quattro, колите Audi са по едно и също време един от най-сигурните и динамични коли при зимни условия. Quattro технологията подсигурява по-добро сцепление и непоклатимост при завиване, като по този метод дава сигурност и динамичност на пътя.

В продължение на години Audi е неразривна част от ски спорта както в родната си Германия, по този начин и в международен мащаб. Концернът от Инголщат е главен спонсор на международното състезание по ски от 2002 година, както и формален сътрудник на Международната федерация по ски. Автомобилният тръст подкрепя финансово и националните тимове по ски алпийски дисциплини на Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн, Италия и Финландия.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР