По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура на затвор

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура на затвор
Коментари Харесай

Осъдиха 40-годишен алжирец, ограбил жена в София

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура на затвор е наказан 40-годишен годишен жител на Алжир за обир над жена, при който е употребена мощ.

Това оповестиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура. 

На 06.01.2021 година към 00,25 на алеята в градинката пред НДК в град София, обвиненият А.Б. е лишил дамска чанта с портфейл, документи, ключове и телефон на стойност 1123,90 лв. от владението на Р.Ч., като е употребявал мощ - стиснал дамата за врата, нанесъл й удар в тила, почнал да я души, повалил я на земята и издърпал дамската й чанта, с намиращите се в нея движимости. След това обвиненият избягал.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат, че А.Б. е създател на действието.

А.Б. е възстановил сумата за породените имуществени вреди на потърпевшата и е признал виновността си и Софийски областен съд му наложи наказване от 2 години и 10 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим. Решението е дефинитивно, като присъдата е на база съглашение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР