По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол бе

...
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол бе
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за кражба на 1133 метра телевизионен кабел

 По импортиран обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол бе наложено дейно наказване от 16 месеца " отнемане от независимост “ по отношение на Ради С., обвиняем за кражба на 1133 метра ефирен кабел. 

По импортиран обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол бе наложено дейно наказване от 16 месеца " отнемане от независимост по отношение на Ради С. Той е обвиняем за това, че незаконно е лишил 1133 метра ефирен кабел (на стойност 555 лева), благосъстоятелност на комерсиално сдружение – локална телевизия. Престъплението е осъществено за времето от 07.07.2019 година до 19.09.2019 година в град Ямбол. То е квалифицирано по чл.196, ал.1, т.1, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. " а “ и б. " б “, вр. член 26, ал.1 от Наказателен кодекс, защото е осъществено при изискванията на рисков рецидив и продължавано закононарушение.

По време на следствието е открито, че Ради С. е осъществявал закононарушението в разнообразни дни от горепосочения интервал от време. Той се е качвал на покриви на жилищни здания и незаконно е отнемал кабели на телевизионния оператор, които били сложени там.

Наказанието, което е постановено по реда на съкратеното произвеждане,  би трябвало да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим “ режим в затвор.

Присъдата на Районен съд – Ямбол предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР