По усвоени средства по оперативни програми Добричка област е на

...
По усвоени средства по оперативни програми Добричка област е на
Коментари Харесай

Добричка област е в челото по усвоени средства по европейски програми

По усвоени средства по оперативни стратегии Добричка област е на второ място в Североизточния планов регион и на трета позиция по брой планове. Това стана ясно от доклада на Областния информативен център в Добрич за напредъка по оперативни стратегии на национално и регионално равнище. В цялата област има построени Местни инициативни групи (МИГ), за разлика от други области в страната, които не са покрити изцяло.
Сключените контракти от 2014 година насам в региона са 101, чийто общ бюджет надвишава 221,4 млн. лева Най-много средства се усвояват по Оперативна стратегия „ Околна среда “. През интервала са създадени два плана с общ бюджет от 121,1 млн. лева
Броят на създадените планове в осемте добруджански общини е 97, а общата им стойност – 203, 3 млн. лева С максимален дял е община Добрич – 40 плана общо за близо 167 млн. лева Община Добричка работи по 10 плана, чийто общ бюджет е 8,2 млн. лева Най-слабо е представянето на община Крушари – три плана общо за 763 855 лева Към 1 декември се извършват 65 плана общо за 189,3 млн. лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР