По тревога тази сутрин са вдигнати в небето два испански

...
По тревога тази сутрин са вдигнати в небето два испански
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Вдигнаха по тревога два испански изтребителя срещу нарушители

По паника тази заран са вдигнати в небето два испански изтребителя. Те са изхвърчали от авиобаза „ Граф Игнатиево “ и са изпълнили задача против извършители на въздушното ни пространство. Това заяви началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и испанският пълководец Хесус Саласар.

Засечени били непознати самолети, които са се придвижвали в източната зона над Черно море. Испанските водачи обаче не са съумели да ги разпознават, защото са се отдръпнали бързо.

Началникът на защитата Емил Ефтимов разгласи, че българското държавно управление прави всичко допустимо в най-кратки периоди да обезпечи нужната адекватност и успеваемост на Военновъздушните ни сили посредством придобиване на изтребителите F-16, като част от напъните на страната за модернизиране на Военновъздушни сили.

„ Поддържането на качества за осъществяване на задачата Air Policing и основаването на условия за увеличаване на защитата на въздушното ни пространство от съдружниците при нужда, остават наша предпочитана задача “, безапелационен бе началникът на защитата.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР