По традиция в началото на годината Нелина бяга на топло.

...
По традиция в началото на годината Нелина бяга на топло.
Коментари Харесай

Разказа им играта: Нелина показа тяло за грях

По традиция при започване на годината Нелина бяга на топло. Тази година не направи изключение.

Изпълнителката на тоталния шлагер „ Бял мерцедес “  не издава къде е, само че за сметка на това качи много фотоси по бански. По този метод скри шапката на младите си колежки и сигурно е спечелила завистта им.

Нелина театралничи по бански край тюркоазените води на океана, а почитатели я съпоставят с фотомодел. Дългокраката изпълнителка смая със тяло, на което даже 20-годишните биха завидели.

52-годишната певица се смята за една от най-красивите в сектора. Където и да отиде събира мъжки погледи. Но на тази си отмора тя е с " защита ". Не приказваме за гадже, а за нейния наследник Кристиян, който също виждаме пораснал и възмъжал и сигурно към този момент разрушава женски сърца.

За злощастие колкото и да е красива, на Нелина не й потръгна в любовта. През годините по този начин и не чухме да е  основала сериозна връзка. Тя даже възпя тъгата си в балада, която се трансформира в цялостен шлагер.

И до през днешния ден се  пази в загадка кой е бащата на детето й. Фактът, че Нелина кръстила сина си с името Кристиян още повече засилил спекулациите, че детето й е от Динев, чието рождено име е Константин.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР