По традиция и тази година шведският аутдор експерт Fjällräven представи

...
По традиция и тази година шведският аутдор експерт Fjällräven представи
Коментари Харесай

Бъди приятел със зимата с новата колекция за есен-зима 2022 на Fjällräven

По традиция и тази година шведският аутдор специалист Fjällräven показа своите нови попълнения за по-уютна зима на особено събитие в София. За сезон есен-зима 2022 марката прибавя няколко новоразработени модела към добре познатите зимни класики, които защищават от студа трекинг запалянковците.

Още от 1960 година, Fjällräven се концентрира върху това да помогне на хората да открият магията на природата по безвреден и комфортен метод, посредством своята функционална, издръжлива и неподвластна на времето екипировка. Fjällräven продължава да създава артикули и да провежда начинания, приветстващи всички към природата. И зимният сезон не е изключение за това. Колекцията на Fjällräven за сезон есен-зима 2022 показва необятна гама артикули, направени с ноу-хауа на марката по отношение на всевъзможни завършения на студено.
Този сезон, към сполучливата серия от якета Expedition има ново попълнение. Лек и елементарен за пакетиране пухен анорак за зимни действия. Свободната му кройка го прави съвършен като спомагателен горен пласт или под друго яке. Подплатен с един пласт етично създаден пух и синтетична изолираност над лактите и раменете за спомагателна отбрана от студеното време и по-голяма влагоустойчивост. Обичаната парка Nuuk и пухено яке Singi също посрещат новия сезон с по-устойчив образ, както и усъвършенствана функционалност и кройка.

Трекинг клинът Abisko Värm носи ново равнище на топлота и комфорт по време на зимни преходи и е естествено продължение на главната линия трекинг клинове на марката. Изработен е от устойчива на абразия еластична материя от рециклиран полиестер и еластан, с спомагателни панели, защитаващи от вятър начело и в профил.
Емблематичните раници Kånken, също намират място в тазгодишната сбирка с допълнения към линията Tree-Kånken.
Новите артикули, дружно с трекинг прекарването Fjällräven Polar, трансформират шведската марка в съвършения сътрудник за една по-вълнуваща зима.
Fjällräven Polar не е съревнование с кучешки впрягове, нито е събитие, за което купувате билет. Това е експедиция, която предлага път към зимния живот навън за градските хора, които желаят повече дива природа в живота си, и дава вдъхновението и приноса, нужни за пълностоен живот измежду природата. Fjällräven Polar е 300-километрова експедиция с кучешки впрягове през арктическата тундра. В продължение на шест дни 20 участници от целия свят карат своя лична шейна през обширните пейзажи на Северна Скандинавия, изживявайки свят, изцяло друг от техния. Кандидатстването за това неповторимото прекарване стартира на 24 октомври.
Новата сбирка е към този момент налична в магазина на марката в The Mall, в Sport Depot Mega Store и онлайн на fjallraven-shop.bg.

◄►
 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР