По случая с убийството на Виктория Маринова полиция и прокуратура

...
По случая с убийството на Виктория Маринова полиция и прокуратура
Коментари Харесай

По случая с убийството на Виктория Маринова полиция и прокуратура работят вече 24 часа непрекъснато

По случая с убийството на Виктория Маринова полиция и прокуратура работи към този момент 24 часа непрестанно.

Това стана ясно през днешния ден на брифинг в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи с присъединяване на окръжния прокурор Георги Георгиев, зам. шефът комисар Илиян Енчев и шефът на криминалистите в Русе комисар Кожухаров.

В 14:24 часа през вчерашния ден е подаден сигнал на тел. 112, че в региона на тенис кортовете, на километър 492 на р. Дунав е открит мъртвец.

Първоначално са видяни следи от кръв, по-късно безжични слушалки, ластик за коса, розова маратонка и в храстите е видян мъртвец на жена.

Според експертизата досега гибелта е настъпила вследствие от удари по главата и задушаване. На този стадий проверяващите се въздържаха публично да кажат дали е била изнасилена.

Сред изчезналите движимости при осъщественият първичен и спомагателен оглед е открито, че няма ключът на персоналния и автомобил, който е бил наоколо до закононарушението,очила, мобилният телефон и част от облеклата.

Разпознаването на жертвата е станало малко по-късно, защото у нея не са били открити персонални документи и мобилният и телефон.

В следствието са включени екип от Главна дирекция Национална полиция /криминален отдел/, а движимости на жертвата са изплатени за разбор в Националния институт по криминалистика.

Работи се по всички вероятни версии убийството да е осъществено инцидентно, планувано, в това число и поради работата й, което обаче с смята за по-малко евентуално.

Според нейни познати, Виктория е упражнявала и е считала да взе участие в маратона през днешния ден при Сребърна. Затова е упражнявала и подготвяла присъединяване си. Преди да отиде да бяга, тя е била на кафе с другари в заведение в региона на Парка на младежта.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР