По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд

...
По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд
Коментари Харесай

Гуркова показа модата си в Париж

По случай Седмицата на висшата мода в Париж стилният бранд на дизайнерката Наталия Гуркова " Queen by NG " се показа на събитието проведено от дизайнера на бижута Ина Лазаров в чест на “Сейф сол “ - самодейността за избавяне на почвата основана от Садгуру.

Очарователната Ина блестеше в златна рокля Princess Gold от Queen by NG. На събитието участва стилният хайлайф на Париж - дизайнери, фешън стилисти, инфлуенсъри, фотографи, клиенти и посетители. Разбира се, бе отразено от водещи публицисти на авторитетните издания като Вог, Ел, Мари Клер и др, които показаха своето удивление.

Друг знаков френски дизайнер Christophe Guillarme също показа своята нова сбирка. Специално с цел да уважат събитието дойдоха посетители от Русия, Бразилия, Норвегия, Казахстан. Те имаха удоволствието да се насладят на бутиковото френско шампанско Jeanson. Изисканите френски шеф-готвачи подготвиха огромно многообразие от вкусни рибни, месни и вегетариански ястия с тънък свършек от шоколад с трюфел.

" За комфорта на своите посетители домакинът Ина Лазаров се бе погрижила със специфична защита, защото проявлението на диамантените бижута изисква това. За самото показване и обличане на гостите разполагах с персонален помощник, с цел да може на всеки да се обърне персонално внимание. Първата презентация на марката ми в чужбина е точно в Париж - Меката на модата и мина с огромен интерес и получи необикновен триумф, за което съм доста щастлива. Концепцията на марката Queen by NG " Всяка жена заслужава да се усеща и наподобява като кралица " явно важи в целия свят ", показа Гуркова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР