По случай пристигането в Европа на мюзикъла, посветен на Краля

...
По случай пристигането в Европа на мюзикъла, посветен на Краля
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Джексън заедно на мюзикъла „MJ: The Musical“ в Лондон

По случай идването в Европа на мюзикъла, отдаден на Краля на попа, трите деца на Майкъл Джексън се събраха още веднъж дружно в Лондон.

Тримата американци се насочиха към Лондон, с цел да участват на представлението " MJ: The Musical " в спектакъл " Принц Едуард ".
 

— Entertainment Tonight (@etnow)

За Принс, Парис и Биджи (известен като " Бланкет ", а същинското му име е Принс II) е общото събитие е рядко срещано. Дълга коса, вързана обратно, и риза в цвят бордо за Принс, дълга коса, разпусната, и бяла риза за Бланкет, рокля с изрязани плещи и забележими татуировки за Парис.
 

— Paris Jackson Brasil (@_parisjacksonbr)

Те не си наподобяват по нищо, само че въпреки всичко са тримата наследници на единствения и несравним Майкъл Джексън . Още една причина за напора на фотографите на аления килим, които не можаха да устоят да не увековечат излизането на триото, които постоянно са доста дискретни.
 

— lumoonwalkes (@lumoonwalkes_)

Най-младият Джаксън в правосъдна борба

Появата на тримата идва единствено няколко дни откакто най-малкият от триото стартира правосъдно произвеждане против баба си. Според " TMZ " Биджи Джексън желае да попречи на майката на Майкъл Джексън, Катрин (93 г.), да употребява пари от наследството, с цел да финансира обжалване на предходно правосъдно решение. Въпреки че решението не е в детайли разказано, наподобява, че то се отнася до продажбата на каталога на Краля на попа, който умря през 2009 година Въпреки че Принс и Парис не са реагирали, нито са взели присъединяване в тази последна правосъдна борба, в която е забъркан най-малкият им брат, тази групова изява може да покаже тяхната взаимност.
 
: MJ The Musical at the Prince Edward Theatre London

" an all out sensation "

Read More> >
— Theatre Weekly (@theatre_weekly)

Без подозрение 21-годишният Биджи може да разчита на поддръжката на по-големите си брат и сестра.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и Instagram, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР