По случай Националния празник Трети март българското посолство в Хавана

...
По случай Националния празник Трети март българското посолство в Хавана
Коментари Харесай

Концерт на Йорданка Христова в Хавана по случай Трети март


По случай Националния празник Трети март българското посолство в Хавана провежда концерт на обичаната на кубинската аудитория певица Йорданка Христова. Събитието, което се състоя в влиятелния спектакъл „ Америка “, събра над 1000 души, оповестиха от Министерство на външните работи.

Йорданка Христова употребява мотива, с цел да се сбогува с кубинските си фенове - 50 години след дебюта си в страната. Сред публиката бяха представители на кубинската държавна администрация, дипломатическия корпус, артистичните среди, българската общественост и кубинци, приключили образованието си в България.

Българската певица извърши известни кубински и български песни, а в програмата се включиха и приятелите й Фара Мария и Боби Каркасес. Концертът приключи с „ Моя страна, моя България “, която изправи на крайници публиката.

След концерта в Хавана, Йорданка Христова отпътува за Мексико. Това е втората спирка в турнето на певицата, финансирано от Министерството на външните работи по Комуникационния проект за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР