По случай Международния ден на здравето и Деня на здравния

...
Коментари Харесай

УНИКА предоставя 100 безплатни консултации в приложението MedUNIQA

По случай Международния ден на здравето и Деня на здравния служащ, който се празнува на 7 април, застрахователната компания УНИКА дава 100 безвъзмездни съвещания и дава опция на всички искащи да получат онлайн медицински съвет от доктор. Безплатните съвещания ще са през месец април и ще се реализират в приложението за телемедицина MedUNIQA, като искащите би трябвало да посетят линка.

Нуждаещите се от медицински съвет могат да избират сред 11 специалности и над 150 лекари и експерти в разнообразни области, потвърдени експерти, доценти и професори. Приложението предлага опция и за онлайн съвещания при сложена диагноза или подозрение за зараза от COVID-19.

" Решихме да създадем този жест, тъй като откровено имаме вяра, че телемедицината е опция за бърз, елементарен и безвреден достъп до съвет от доктор. Благодарение на опциите, които дава, бихме могли да облекчим натоварването на нашите лекари, изключително през тези сложни за всички нас интервали. Неслучайно избрахме и датата 7 април. Бихме желали да изразим съпричастността си и благодарим за ежедневните грижи на нашите здравни експерти на първа линия, " разяснява Борис Паличев, общоприет управител на застрахователната компания УНИКА.

Уеб приложението MedUNIQA предлага опция за консултация в границите на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се срещнат с автобиографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите " акушер-гинекология и бременност ", " вътрешни заболявания и COVID-19 ", " гастроентерология ", " дерматология ", " ендокринология ", " ортопедия ", " очни заболявания ", " педиатрия и COVID-19 ", " логика на психиката ", " урология " и " хранене и диетика ".

С тази акция застрахователна компания УНИКА отбелязва и навършването на една година, откогато приложението MedUNIQA дава опция както на клиенти на компанията, по този начин и не застраховани лица да получат навременна здравна грижа без значение къде се намират и без нужда да посещават лекарски кабинет.

След привършване на 100-те безвъзмездни съвещания приложението ще бъде налично за всички при регулярните условия, като запитванията на консуматори със здравна застраховка " УНИКА за нашето здраве " ще се покриват от полицата им, както и разноски за медикаменти и проучвания.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР