По случай Деня на християнското семейство и младеж, кметът Владимир

...
По случай Деня на християнското семейство и младеж, кметът Владимир
Коментари Харесай

Владимир Георгиев изпрати подаръци на всички двойки, празнуващи златна сватба в Самоков

По случай Деня на християнското семейство и юноша, кметът Владимир Георгиев изпрати приветствени адреси и дарове до 38 двойки, които през тази година празнуват своята златна женитба.


Община Самоков сложи контейнери за зелени боклуци в две села
Проектът се реализира взаимно от Община Самоков, Регионалния център за ръководство на отпадъците и кметовете на кметства. Пилотно само че...

Заради усложнената епидемиологична конюнктура, тази година не се организира празненство за посрещане на двойките и възобновяване на клетвите. Всички, които празнуват 50-годишния празник на своя брак получиха коледна звезда и ябълков къс, подготвен от екипа на новата обществена кухня към община Самоков. Подаръците им бяха поднесени по домовете от длъжностното лице по гражданско положение към община Самоков Валентина Манчева.

" Уважаемо семейство,

Тази година Вие празнувате своята Златна женитба. В навечерието на прелестния християнски празник 21 ноември – Ден на християнското семейство и юноша, приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 50-годишния празник на Вашия взаимен живот. Неслучайно той е наименуван златен. Златото е неподвластно на времето, не се трансформира и на процедура е постоянно. Но с цел да се трансформира в пай, са събрани безчет дребни песъчинки. Така и Вие, във Вашия фамилен живот, сте имали доста прелестни моменти и страсти, скътали сте свидни мемоари, преодолели сте доста премеждия, с цел да изградите този пай самородно злато, който през днешния ден въплъщава Вашия съюз.


Инфраструктурни планове за съвсем 2 млн. лева извършват в Самоков
От началото на тази седмица стартира построяването на тръбопровод в квартала над двора на Спортното учебно заведение. Средствата са отпуснати от дъ...

Петдесет години взаимен живот, в празник и делник, в наслади и несгоди, само че постоянно дружно, постоянно един до различен. Това вдъхва религия, че любовта и фамилните полезности освен съществуват, само че и устояват във времето. Такъв образец ни е необходим, с цел да имаме вяра в цената на брака и брачните обети.

С възприятие на удивление и съпричастност към прелестния Ви празник Ви поисквам още дълги години да се радвате на живота. Той да бъде изпълнен с още доста благословени мигове и благополучие. 

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР