По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в

...
По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в
Коментари Харесай

Къци Вапцаров: По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в Булгаристан

„ По-скоро човек ще полети, в сравнение с нещо да се промени в Булгаристан ”, това съобщи водещият и  продуцент Къци Вапцаров в ефира на Нова ТВ, който разяснява днешния избор 2 в 1.

„ Моята е прогноза е, че нещата няма да се трансформират. Наскоро гледах една пиеса, в която имаше луксозна имитация „ По-скоро човек ще полети, в сравнение с нещо да се промени в Булгаристан ”, сподели той.

По думите на Къци Вапцаров: Бъдещият министър председател би трябвало да има идея за България, за най-малко 30 години напред и да се погрижи за психическото здраве на България.


В предаването участваше и артистът Иво Танев.

" Много ми е мъчно да се дръзвам на политическа тематика. Гледам по-сериозно на нещата. Не можем да вършим едно и също, а да желаеме разнообразни резултати. Политиците ни не пазят националните ни ползи и това е най-страшното. Хората не виждат, че има и различен метод да бъде ръководена една страна. Трябва да има конституционни промени ”, разяснява той.

„ Хората се обезвериха, само че считам, че в случай че има висока изборна интензивност – нещата няма да са същите ”, сподели още Танев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР