По сигнал на граждани е установено и новообразувано нерегламентирано сметище,

...
По сигнал на граждани е установено и новообразувано нерегламентирано сметище,
Коментари Харесай

Ново нерегламентирано сметище откриха в Благоевград

По сигнал на жители е открито и новообразувано нерегламентирано бунище, в региона, в който следва да бъде построена улица „ Промишлена “.
Въпреки ежедневните старания на Община Благоевград в посока по-чиста околна среда, броят на нерегламентираните сметища в регионалния център продължава да пораства. Работници към Оперативна програма „ Чистота “ непрестанно почистват нечисти терени, а чиновници на звено „ Инспекторат “ правят инспекции по места, като при нарушавания причинителите биват глобени. Община Благоевград моли за отговорно държание и припомня, че дейностите по разчистване се правят със средства от общинския бюджет, за който принос имат съзнателните данъкоплатци.

Сред местата, включени в графика за разчистване през м. септември са дерета, намиращи се в землищата на селата Церово, Айдарово, Зелен дол, Делвино. Освен това дейностите обгръщат и регионите към животинския пазар, ромската махала и ЗМК.При видяна неправда, сигнали могат да бъдат подавани на дежурните телефонни линии – 073/88 44 34, 073/ 88 44 06 и на тел. 112

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР