По решение на гръцкия министър на националната икономика и финансите

...
По решение на гръцкия министър на националната икономика и финансите
Коментари Харесай

Принудителното разпродаване на имущество на длъжници в Гърция се отлага с шест месеца за пострадалите от пожари

По решение на гръцкия министър на националната стопанска система и финансите Кости́с Хадзида́кис насилствените осъществявания във връзка с имущество в южната ни съседка се преустановяват за половин година като мярка за облекчение на потърпевшите от пожарите това лято, които изпепелиха огромни площи в страната, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АНА-МПА.

Изпълнителните дейности от вида на осъществяване на търгове, запори и възбрани върху движимо или недвижимо имущество на физически лица и предприятия, наранени от стихиите в Гърция през юли, август и септември, се стопират за период от шест месеца.

По съответно, решението се отнася за физически лица и предприятия, наранени от пожарите, зародили от 23 юли до 7 септември 2023 година в регионите на Западна Гърция, Централна Гърция, гръцките региони на Източна Македония и Тракия, Атика, островите в Южно Егейско море, както и полуостров Пелопонес.

Пояснява се, че отсрочените периоди засягат наранени или разрушени частни домове или предприятия, чиито притежатели са утвърдени да получат държавна жилищна или финансова помощ поради бедствията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР