По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов служителят на Правителствената информационна

...
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов служителят на Правителствената информационна
Коментари Харесай

Бойко Борисов освободи Любомир Методиев, който удари журналистка

По предписание на министър-председателя Бойко Борисов служителят на „ Правителствената осведомителна работа “ Любомир Методиев е освободен от служба, оповестяват от държавното управление.

Припомняме, че той удари кореспондента на " Телеграф Медиа " Ели Крумова в Пловдив. Недопустимата преживелица се разиграла по време на визитата на премиера Бойко Борисовна археологическите разкопки на могилата " Мал тепе " край пловдивското село Маноле. Докато Борисов разглеждал гробницата, пресаташето Любомир Методиев се опитвал да изведе отразяващите събитието публицисти от могилата, с цел да може по-късно министър председателят да даде изказване на комфортно за всички място отвън обекта. Оказва се, че Методиев е блъснал Крумова със служебния микрофон на държавната пресслужба който е значителен, и е железен.

Въпреки, че Методиев сервира обществено своето опрощение, той загуби поста си.

„ Правителствената осведомителна работа “ не може да си разреши да бъде обвързвана с този случай. Подобно държание и отношение към представителите на медиите е недопустимо и е в несъгласие с правилата на работа на „ Правителствената осведомителна работа “, оповестяват от държавното управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР