По-рано тази седмица поканата за конгреса не беше вписана в

...
По-рано тази седмица поканата за конгреса не беше вписана в
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: В БФС искат да останат на власт с обжалвания на...

По-рано тази седмица поканата за конгреса не беше вписана в Търговския указател поради пропуски в документите. Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов обаче съобщи, че няма терзания за осъществяване на конгреса и още веднъж акцентира, че уставът на футболния съюз не изисква вписването на Касабов.

Бербатов посети учебното заведение, в което е учил в Благоевград - Седмо СУ " Кузман Шапкарев ", където откри галерия със свои фотоси, част от самодейност на Асоциация " Докосни дъгата ". След това той разяснява обстановката в БФС и попита за какво в този момент Касабов не е вписан, а при предходната оставка на Михайлов през 2019 година е вписан.

" Призовавам Търговския указател да изиска Михаил Касабов да бъде вписан като изпълняващ длъжността на президент на БФС до провеждането на конгреса. Както беше предния път, на предната оставка, когато той беше вписан. Идентична обстановка, а в този момент за какво не се случва? Това са въпроси, които би трябвало да се зададат към ръководителите, само че всички знаем за какво не се случва. Защото желаят да си останат, да държат нещата и да не ги пускат, да апелират и това значи, че Борислав Михайлов си остава на поста, тъй като апелират и по този начин се забатачват още повече нещата. Но едно е значимо - че ние нямаме отричане, само че Михаил Касабов би трябвало да бъде вписан и да отиде да се впише ", сподели Бербатов.

Той съобщи, че към момента има време Касабов да бъде вписан, да се свика законния изпълком, който да свика конгрес към момента за 15 март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР