По принцип календарът е нещо, което виси на стената и

...
По принцип календарът е нещо, което виси на стената и
Коментари Харесай

Брайън Адамс застава зад обектива за календара на Pirelli

По принцип календарът е нещо, което виси на стената и през по-голямата част от времето даже не се сещаме да го поглеждаме.
 Брайън Адамс, представянето на календар на Pirelli и вторият позитивен тест за COVID-19 на звездата
Брайън Адамс остана в болница в Милано

А беше тръгнал за къде-къде по-приятно събитие

Да де, само че това важи може би за скучните работни календари не и за такива като този на Pirelli . Тази година от компанията са решили да дадат креативна независимост на Брайън Адамс (да, същият, който изпя " (Everything I Do) I Do It For You " ).

Адамс застава зад обектива, с цел да снима хората, присъстващи на страниците на календара на Pirelli за 2022 година, който е озаглавен On the Road. Идеята на Брайън Адамс е да покаже музикантите, когато са на път по време на турнета и участия.

Ето за какво пред обектива му застават звезди като Рита Ора, Шер, Дженифър Хъдсън, Иги Поп, Нормани и Grimes. Снимките са се провели в границите на два дни в Лос Анджелис, като са били употребявани цели 25 сета за задачата.

Като на Адамс в началото му беше предоставена задачата да направи фотосите за календара на за 2021 година, само че поради пандемията, която изненада всички през 2020 година, планът беше отсрочен с година и към този момент е реалност.

Присъствието на толкоз доста звезди не би трябвало да ни изненадва, тъй като е нещо обичайно за календарите на Pirelli. През годините присъединяване в тях са имали Жизел Бюндхен, Никол Кидман, Хайди Клум, Кейт Мос, Дженифър Лопес и Пенелопе Круз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР