По предварителни данни ударите са били нанесени с ракетен комплекс

...
По предварителни данни ударите са били нанесени с ракетен комплекс
Коментари Харесай

Русия обсипа с ракети Харковска област frognews.bg

По предварителни данни ударите са били нанесени с ракетен комплекс С-300, заяви началникът на харковския гарнизон Сергей Мелник. Информацията за опустошения и жертви се обяснява, добави той в Телеграм, като прикани жителите да не напущат убежищата до оповестяването на отбой.

По-късно кметът на града Игор Терехов заяви, че градът още веднъж е подложен на обстрел, по предварителни данни са изумени нежилищни пространства и е избухнал пожар. Няма данни за потърпевши.

Днес на цялата територия на Украйна беше оповестена въздушна паника. Обявена е ракетна опасност на цялата територия на страната.

Снощи на обстрел с касетъчни муниции беше подложена Константиновка. Ранени бяха трима локални поданици, в това число 13-годишно момче.

Високопоставен украински чиновник заяви през вчерашния ден за тежки сражения в североизточната част на страната, като силите на Киев са удържали позициите си и са постигнали триумфи в някои региони. Руските военни от своя страна обявиха, че са спрели украинските сили в североизточната част на страната. Те прибавиха, че са свалили три украински дрона, които са се пробвали да нанесат удар по Москва, като са развалили висока постройка, в която съгласно сведенията се обитават държавни служби.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР