По предложение на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът постанови изтърпяване

...
По предложение на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът постанови изтърпяване
Коментари Харесай

Магистратите в Благоевград решиха: Връщат Юлиян Мирчев- Фрико в затвора

По предложение на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът постанови изтърпяване на остатъка в размер на 2 години 10 месеца и 6 дни от избраното общо наказване „ отнемане от независимост ” за период от 22 години и 4 четири месеца, наложено на наказания Юлиан Мирчев - Фрико(на 54 години).

Това наказаниепри първичен интензивен строгрежим на изтърпяванее наложено на Юлиан Мирчев от Апелативен съд – Пловдив и е най-тежкото от наказванията по други каузи против него, включително за ликвидиране.

На съображение наредбите на Наказателния кодекс те са били групирани. През 2019 година с определение на Софийски градски съд наказаният е бил условно предварително освободен на съображение член 70, алинея 1 от Наказателен кодекс – дадени доказателства за коригиране и фактическо изтърпяване на част от наложеното наказване.

Около месец след влизане в действие на това правосъдно определение Юлиан Мирчев още веднъж е почнал за прави незаконна активност – присъединяване в проведена незаконна група, основана с користна цел – добиване на незаконни облаги от разпространяването на високорискови наркотични субстанции и тяхното държане за разпространяване.

Виновността му е била потвърдена и последното дело против него е завършило с наложено дейно наказване в размер на 2 години „ отнемане от независимост “.

По това дело синовете му получиха условни присъди.

Умишленото закононарушение, осъществено от освободения предварително Юлиан Мирчев в изпитателния период, е дало законно съображение на Окръжна прокуратура – Благоевград да сезира съда да постанови изтърпяване на остатъка от наложеното му общо наказване.

Съдебният акт на Окръжен съд – Благоевград за изтърпяване на остатъка на избраното общо наказване от Фрикоподлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР