По празниците новият тв канал от групата на Viasat History

...
По празниците новият тв канал от групата на Viasat History
Коментари Харесай

Epic Drama ще ни покаже изкусителни истории от Амстердам, Севиля, Вашингтон и малко френско село

По празниците новият тв канал от групата на Viasat History и TV1000 Epic Drama ще ни води в Амстердам с „ Миниатюристът “, в Англия с „ Полдарк “ и „ Криминалните случаи на Мърдок “, в Съединени американски щати с последния сезон на „ Обрат: Шпионите на Вашингтон “, в „ Едно френско село “ и в Севиля от края на 16-ти век с испанския трилър шлагер „ Чумата “. Вижте още.
Миниатюристът
Жанр: Литературна класика
От събота, 31 март, в 22:00
Година: 2017
Сезон 1: 3 x 60 мин.
Режисьор: Гилем Моралес
В функциите: Ромола Гарай, Аня Тейлър-Джой, Алекс Хасъл, Хейли Скуирес, Емили Берингтън

Епични обстоятелства
Поредицата е по дебютния разказ на Джеси Бъртън от 2014 година
Книгата се трансформира в издателски феномен. Издадена допълнително от 38 страни, в това число и в България, и притежател на голям брой награди, тя се продаде допълнително от 1 млн. копия по света.
По претекстове от един от най-скоростно разпродаващите се дебютни романи на предишното десетилетие, " Миниатюристът " е вълнуващ, разточително сниман трилър, който ни отваря вратите на дом, където под повърхността на хубостта и високата класа надничат неразрешени пристрастености и рискови секрети.
През 1686 година 18-годишната Нела Оортман влиза в грандиозна къща в най-богатия квартал на Амстердам. Изпълнена с очаквания и фантазии, тя е пристигнала от тихата провинция, с цел да стартира нов живот като брачна половинка на заможния търговец Йоханес Бранд. Но вместо от Йоханес, тя е посрещната от студената му сестра Марин и бързо схваща, че в техния дом нищо не е такова, каквото наподобява. Когато Йоханес най-сетне се появява, той ѝ носи най-необичайния подарък - кукленска къща, имитация на техния дом. Тя би трябвало да бъде мебелирана от умел миниатюрист, чиито мънички творби демонстрират какво се случва в дома по непредвидени способи и наподобява предсказват бъдещето с притеснителна акуратност.
Нела стартира да разкрива тайните на кукленската къща и тези на дома на Бранд и схваща, че всички ги грози надигаща се заплаха. Дали миниатюристът държи орисите им в ръцете си и ще бъде ли тя средството за спасението на фамилията си или архитектът на тяхното проваляне?

Полдарк
Жанр: Историческа драматизация
Година: 2015
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Деби Хорсфилд
В функциите: Ейдън Търнър, Елинор Томлинсън, Хейда Рийд, Руби Бентал, Джак Фартинг, Люк Норис, Бийти Едни, Джон Нетълс
Епични обстоятелства
След като се увенча с голям брой награди, поредицата счупи върховете по гледаемост от Съединени американски щати до Обединеното кралство и се потвърди като международен шлагер.
При първото си лъчение по БиБиСи през 2015 тя притегли над 5 млн. фенове.
1794 година: Войната и Френската гражданска война заплашват Англия. В Корнуол Джордж Уорлегън продължава да строи империята си в опит да унищожи сем. Полдарк.
Елизабет взема решение да си сътвори нов живот като негова брачна половинка, погребвайки предишното си и Рос. Тя обаче крие загадка, която заплашва да унищожи удобния живот, който е устроила за себе си и сина си. Рос и Демелца се стремят да стоят настрани и да заобикалят Джордж, възстановявайки своята връзка в Нампара. Но идването на братята на Демелца нарушава нежното помирение и Рос би трябвало да се запита дали не би трябвало да спре възхода на Джордж.
Дуайт е хванат по време на войната с Франция и на плещите на Рос пада отговорността да го освободи. Очакват го борби вкъщи и борби в чужбина. Дали Рос ще одобри предизвикването и ще рискува ли да изгуби всичко, което му е скъпо?

Обрат: Шпионите на Вашингтон

Жанр: Войни
От петък, 6 април, в 22:45
Година: 2017
Сезон 4: 10 x 60 мин.
Режисьор: Крейг Силвърщайн
В функциите: Джейми Бел, Ангъс Макфейдън, Сет Нумрик, Даниел Хеншал, Кевин Макнали
Епични обстоятелства
Поредицата е по книгата на Александър Роуз: “Вашингтонски шпиони: История на първия американски шпионски кръг”, който е и сценарист и продуцент на телевизионната продукция.
В началото на последния сезон известният изменник Бенедикт Арнолд отмъщава на Джордж Вашингтон, като арестува обвинените бунтовни шпиони, с цел да впечатли новите си английски командири.
Ейб Уудххул и останалите членове на кръга Кулпър бягат от клопката на Арнолд и обезсилват кралската войска, като саботират доставките на хранителни запаси. Но ненадейно развиване на събитията кара Ейб да облече алена униформа в търсене на възмездие. За да може да победи, обаче, Ейб би трябвало да загърби своето персонално търсене на правдивост и да се концентрира върху единственото нещо, което има значение - да завоюват войната. Ейб и членовете на кръга рискуват всичко, с цел да победят в Йорктаун.
Присъстваме на раждането на Америка. Битката отшумява, само че остава страната, в чието име ще се водят още доста борби, може би даже до безкрайност...

Чумата
Жанр: Автентична историческа поредност
Продължава от неделя, 1 април, в 23:00
Година: 2018
Сезон 1: 6 x 60 мин.
Режисьор: Алберто Родригес
В функциите: Пабло Молинеро, Серхио Кастеланос, Маноло Соло, Хавиер Боте
Епични обстоятелства
Всеки епизод от поредицата коства към $1.8 млн.!
„ Чумата “ счупи всички върхове по гледаемост в родната си Испания. Премиерният ѝ епизод през януари 2018 събра 40% повече фенове от премиерата на 7ми сезон на Game of Thrones в страната.
Черната гибел се спуска над Севиля от 16-ти век - един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е видимо благоверен, а в действителност заседнал в боязън, лакомия и борби за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, обществените домове са контролирани и лечебните заведения са употребявани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът.
Матео, някогашен разколник, би трябвало да се завърне в града, който го е осъдил на гибел. Той копнее да извърши желанието, изразено от най-хубавия му другар на смъртния му одър - да избави Валерио, противозаконния му наследник. След като Матео попада в града, той скоро е задържан, само че Светата работа му предлага договорка за опрощаване на греховете - в случай че реши серията от убийства в града, ще бъде оневинен. Труповете валят, белязани със знака на дявола, а Матео е замесен в интрига, която съгласно него стига до върховете на властта в Севиля. Чумата продължава да унищожава града и натискът да се открие килъра се усилва.
Потопен в интриги и изменничество, " Чумата " е неповторим таен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в комплицираните времена, когато публичните забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.

Първи епизод на „ Чумата “ можете да гледате и онлайн на www.epicdrama.bg/watch-now.
От 5 април, в делничните дни следобяд стартират две поредици: „ Криминалните случаи на Мърдок “ и „ Едно френско село “ .


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР